Звіт з водного походу 3 к.с. Західною Україною – 2019

Звіт з водного походу 3-ої категорії складності по річках Чорний Черемош, Черемош, Прут, здійсненого з 27 квітня по 5 травня 2019 року. Маршрутна книжка №07-2019в. Керівник походу: Чорноног С.М.

Дуже часто ми шукаємо пригоди в далеких країнах. Їдемо на Кавказ, щоб піднятися на гору, летимо в Гренландію, щоб походити по льодовиках, або в Туреччину, щоб покататися по гірських серпантинах. А ми знайшли пригоди у нас в Україні. Байдарка, добра компанія і повноводна ріка Черемош, ось і все, що необхідно для того, щоб життя не було сірим і прісним.

Довідкові відомості про похід

Вид туризму: водний.

Категорія складності: 3 категорія.

Район походу: Україна, Карпати, Івано-Франківська, Чернівецька області, річки Чорний Черемош, Черемош, Прут.

Терміни проведення походу: 27.04-05.05.2019 р.

Нитка маршруту: м.Харків – м.Київ – м.Чернівці – м.Коломия – с.Зелене – пор.Берди – пор.Дземброня – пор.Гуки – с.Красник –м.Верховина – с.Криворівня – пор.Ясенівський – с.Устеріки – м.Вижниця – с.Вашківці – м.Чернівці – м.Київ – м.Харків

Засоби сплава: 1 байдарка 1-ка «Тревел Лайн»
1 байдарка 2-ка «Тревел Лайн»
1 байдарка 2-ка «Піонер»

Довжина сплава: 162 км.

Кількість учасників: 5 чол.

Тривалість активної частини походу: 6 днів.

Загальний ходовий час: 22 год., 17 хв.

Кількість днювань: 1

Маршрутна книжка: № 07-2019в

Аварійні варіанти виходу з маршруту можливі практично по всій довжині річок, найбільш зручні в м.Верховина, м.Вижниця, с.Вашківці.

Документи маршруту були розглянуті: МКК ХОТСС







0 коммент.:

Отправить комментарий

Внимание! Не забудьте выбрать подпись комментария. Пожалуйста, не выбирайте вариант "Анонимный"! Укажите своё имя, выбрав пункт "Имя/URL" (поле "URL" заполнять не обязательно). Или выберите для подписи аккаунт Google, тогда вы сможете получать на почту уведомления о новых комментариях: в правом нижнем углу формы комментирования поставьте галку в пункте "Оповещать".